WALKIE TALKIE EN PATHÉ SLAAN DE HANDEN INEEN

Groot nieuws: we zijn verheugd om jullie aan te kondigen dat Walkie Talkie en Pathé België hun krachten gaan bundelen. Pathé is de grootste bioscooponderneming op het Europese vasteland. Met maar liefst 127 bioscopen in Frankrijk, Nederland, Zwitserland, België, Ivoorkust, Tunesië en Senegal exploiteert Pathé 1.295 schermen, waarvan enkele met opmerkelijke technologische innovatie: 26 IMAX, 54 4DX, 14 DOLBY CINEMA, 4 SCREENX en 2 ONYX LED CINEMA.

Pathé produceert films en series in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Haar distributiebedrijf is actief in Frankrijk, Zwitserland en Franstalig Afrika. Pathé streeft ernaar een zo breed en gevarieerd scala filmaanbod aan te bieden, met als doel ze toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Pathé produceert en distribueert populaire komediesfamiliefilms en auteursfilms, waarvan sommige bekroond zijn op internationale festivals. Te vinden in CharleroiNamenLouvain-la-NeuveVerviersGenkSint-NiklaasMaasmechelenLanaken en Libramont, beheert Pathé België negen bioscoopcomplexen met in totaal 85 zalen. Pathé België biedt je jaarlijks meer dan 300 films en 150.000 voorstellingen in bioscopen met maximaal comfort.

Een gevarieerd aanbod

De Belgische Pathé bioscopen hebben als doel film te combineren met cultuur in al haar facetten. Naast een gevarieerd programma van films in gedubde of originele versies, biedt de bioscooponderneming in België ook live uitzendingen van opera's (MET), toneelstukken (Franse komedie), maar ook muzikale evenementen zoals concerten en documentaires over je favoriete artiesten. Ook de wereldcinema komt aan bod, met vertoningen van PoolseTurkse en Egyptische films, vaak tegelijk met hun release in het land van herkomst.

Unieke ervaringen

Avant-premières met artiesten, marathons van bekende saga's, maar ook exclusieve evenementen zoals Ladies Night of Terror Night, blijven het publiek boeien en brengen regelmatig leven in de bioscopen van Pathé België.

Geavanceerde technologische innovaties

 Pathé België nodigt je uit om opvallende, boeiende en onverwachte ervaringen te ontdekken dankzij de allernieuwste technologische ontwikkelingen in onze bioscopen. Ga helemaal op in de wereld van de film in de bioscoop Pathé Charleroi met zijn IMAX-theater, dat een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit biedt of in actie met 4DX, ook in Pathé Charleroi, waarbij bewegingseffecten van de stoelen worden gecombineerd met zintuiglijke prikkels zoals licht, wind, regen, sneeuw en zelfs geuren.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Visueel materiaal

Informatie over nieuwe innovaties

Regelmatige updates

Een kijkje achter de schermen

Uitnodigingen voor evenementen

Interview mogelijkheden

Download hier het beeldmateriaal

Pathé België:

  • Pathé Charleroi
  • Cinéscope Louvain-La-Neuve
  • Acinapolis Namen
  • Euroscoop Maasmechelen
  • Euroscoop Genk
  • Euroscoop Lanaken
  • Siniscoop Sint-Niklaas
  • Pathé Verviers
  • Cinépointcom Libramont

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Pathé

Pathé is de grootste bioscooponderneming op het Europese vasteland. Met maar liefst 127 bioscopen in Frankrijk, Nederland, Zwitserland, België, Ivoorkust, Tunesië en Senegal exploiteert Pathé 1.295 schermen, waarvan enkele met opmerkelijke technologische innovatie: 26 IMAX, 54 4DX, 14 DOLBY CINEMA, 4 SCREENX en 2 ONYX LED CINEMA. Pathé produceert films en series in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Haar distributiebedrijf is actief in Frankrijk, Zwitserland en Franstalig Afrika. Pathé streeft ernaar een zo breed en gevarieerd scala filmaanbod aan te bieden, met als doel ze toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Pathé produceert en distribueert populaire komedies, familiefilms en auteursfilms, waarvan sommige bekroond zijn op internationale festivals. 

Neem contact op met

pathe@talkie.be